Sørøyrocken 2010

Trøkk og stemning på Tørrfiskloftet!

Torsdag 1. juli var det klart for Sørøyrocken. Etter mange år i dvale var det nå på tide å få opp litt trøkk for ungdommen.
Det hele startet med workshop for ungdom fra 5. klasse og opp til 18 år. Ungdommene hadde valget mellom mediaverksted, dans, band og låtskriverkurs. Noe et ca. 30 talls undommer benyttet seg av. Mediaverkstedet ble ledet av Eirik Palm, redaktør i Finnmark Dagblad. Her fikk de 2 hele sider på trykk i lørdagens utgave av FD. Noe som nok var spesielt moro for ungdommen. Bandworkshopen ble ledet av jentene i Cyaneed, sammen med Petter Carlsen og Kristian Park, som hadde låtskriverkurs. Danseworkshop tok Nikolai Lopez seg av. Workshopen fortsatte på fredag, og vi avluttet dagen med konserter på løpende bånd. Så trøkk og stemning ble det! Vi hadde flere band på scnen, inkludert våre gutter i 3KC som høstet stor applaus under sitt show.
Sørøyrocken 2010 - Damage Ink (Metallica tribute)
Damage Ink - foto: Anne Olsen-Ryum
Tørrfiskloftet var en perfekt arena for å gjennomføre en slik "minifestival" som Sørøyrocken. Ungdommene fra Workshopen var godt fornøyd med opplegget de fikk, og det vistes under fremføringen på lørdag. Sørøyrocken håper vi at vi kan presentere flere ganger. Så lenge sponsorene er villig, blir det nok. I år var det Eni Norge, Finnmark Dagblad, Alta Motor AS, Hasvik Kommune, Vindkraft Nord og AF Gruppen som gjorde dette mulig! For å få en slik happening i boks, er det en god porsjon med dugnadsarbeid. Her var det ungdommen selv som sto på, sammen med foreldre og venner. Samtidig hadde jeg noen venner fra Alta som bidro med sitt. Så jeg vil rette en stor takk til dere alle! Uten dere hadde vi nok ikke klart å gjennomføre dette såpass prikkfritt som det ble gjort. Ken A. Brox Prosjektleder Sørøydagene 2010

Del dette: