Fallskjermhopping i tandem under Sørøydagene

Takk til alle som stilte opp og prøvde...

Tandemhoppingen klarte vi ikke å gjennomføre som planlagt på grunn av alt for lavt skydekke gjennom hele lørdag og søndag.
Sikkerheten går foran alt, og hverken pilot eller hoppmester var i nærheten av å gå på vingene med et skydekke som i gjennomsnitt lå på 1000 - 1500 fot når kravet i utgangspunktet er ca. 7500 fot for tandemhopping ....og typisk nok; etpar timer etter at flyet dro på søndag kveld fikk vi optimale forhold:-) Fallskjerminstruktørene gjennomførte et hopp under pausen i fotballkampen med noe tilgjort dramatikk som ihvertfall fikk publikum til å applaudere - og det var det!
Fallskjermhopping - copyright Anne Olsen-Ryum
Fallskjermhopping under pausen i fotballkampen lørdag 2.7 - copyright Anne Olsen-Ryum
Jeg ønsker å takke alle som på et eller annet vis bidro i forsøket på å få dette til - ikke minst også de påmeldte tandemhopperne som viste stor tålmodighet og forståelse gjennom 2 lange dager med usikkerhet og venting. På bakgrunn av de siste 2 dagers hendelser - eller mangel på sådan - håper vi å kunne utvikle prosjektet til neste år. Vi har evaluert og har noen tanker om hvordan vi skal løse dette for etablere noe større sannsynlighet for å lykkes med gjennomføringen neste gang.

Ha en fortsatt god festivaluke!

Geir Berg Lufthavnsjef Hasvik Lufthavn

Del dette: