Sørøyrocken 2016

Plakaten for Sørøyrocken 2016 er ferdig!

I år er det Yvonne H. Antonsen som har laget årets festivalplakat, i tillegg til dette er også Yvonne årets festivalkunstner for Sørøyrocken.

Hun hadde sine fem første leveår på Sørvær, og har sine røtter herfra. Dermed er det ekstra stas å ha en lokal festivalkunstner i år.

Yvonne har utdannelse som klassisk figurativ tegner, maler og kunstner.

Plakat - Sørøyrocken 2016
Plakat - Sørøyrocken 2016

Antonsen mottok i 2012 et stipend fra Innovasjon Norge til sine kunstprosjekt. Hun fikk også tilskudd til egen mentor, der hun ble veiledet av Maria Veie Sandvik, som er kunsthistorieforsker, kurator, kunstformidler og tidligere gallerist ved Galleri Maria Veie.

Antonsen underviser i kunstfag på ulike nivåer, med erfaring fra undervisning ved skoler og institusjoner. Hun har også jobbet som frilans formidler ved Kunstmuseet Nord-Trøndelag fra 2012, til hun i 2014 fikk en fast stilling innen forvaltning og i tillegg ansvaret for formidling og veiledning i Kunstmuseets eget kunstverksted.

Yvonne Antonsen
Yvonne Antonsen - årets festivalkunstner for Sørøyrocken
 
 

Hun jobber med de aller fleste teknikker, og uttrykker seg oftest med en blanding av humor/melankoli, portrett og myke fargenyanser. Tematikken varierer, men omhandler oftest menneskets ytre fasade og de ulike rollene vi mennesker tar på oss bevisst og ubevisst.

Del dette: