TV-aksjonen 2012

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 21.oktober, og de innsamlede midlene går til Amnesty.

På topp i Finnmark

Hasvik kommune har gjennom mange år ligget på topp i Finnmark, og vært blant de 10 beste i Norge ifht. innsamlede midler pr. innbygger. Denne tradisjonen har vi tenkt å videreføre i år også, og det forberedende arbeidet er allerede godt i gang.
Fra TV-aksjonen i 2011 - foto: Eva D. Husby
Fra TV-aksjonen i 2011 - foto: Eva D. Husby

Innsamlingskafè på Breivikbotn skole

Onsdag 10. oktober kl. 17.30 arrangeres den store innsamlingskafeen på Breivikbotn skole. I år som tidligere år vil det være hundrevis av gevinster til det stor innsamlingslotteriet, og alle gevinster (store og små) mottas med takk.

NRK kommer

Hasviksamfunnet har utmerket seg med sin giverglede og sitt engasjement til TV-aksjonen. Dette er blitt lagt merke til langt utover kommunens grenser.

TV-aksjonen v/reporter Birte Horne og fotograf Thomas Søbstad vil i år delta på Innsamlingskafèen den 10. oktober.

Birte Horne skriver i en mail til ordføreren: "No gler vi oss veldig til å sjå Hasvik! Og til å vise det norske folk på TV-aksjonen den 21. oktober kvifor Hasvik er så gode på innsamling!"

Klare til innsats

Vi her i Hasvik kommune er klare til innsats for årets TV-aksjon med mål om å bli beste kommune i Finnmark og på topp 5 på nasjonalt nivå. Det å toppe statistikkene er morsomt og inspirerende, men viktigst av alt er at Hasviksamfunnet på denne måten gir sin støtte og bidrag til Amnestys viktige arbeid for mennesker som blir utsatt for overgrep, tortur og andre grusomheter rundtomkring i verden. Eva D Husby Ordfører

Se bilder fra innsamlingskafeen på Breivikbotn skole i 2011:

Del dette:

Tips en venn Skriv ut