Kjempekick under Sørøydagene?

Bli med på fallskjerm tandemhopping med erfarne instruktører

Initiativtakerne til Friluftsklubben i Hasvik jobber for å få til et skikkelig kick-off under Sørøydagene med fallskjermhopping i tandem.
Det går i korthet ut på å la seg spenne fast på magen til en fallskjermhopper og "la det stå til" fra ca 10-12000 fot (3-4 kilometer oppe). De ansatte ved Avinor Hasvik Lufthavn stiller opp og bemanner lufthavna begge dager - og dersom vi lykkes med å engasjere noen andre aktører i kommunen som er nødvendig for gjennomføringen, vil vi kunne realisere dette dersom vi får minimum 8 påmeldte.
Fallskjermhopping under Sørøydagene
(illustrasjon)
Dette som en appetittvekker...................håper å få alle brikkene på plass i løpet av 1-2 uker. Dersom noen der ute allerede nå kan si at dette er interessant, vil det lette planleggingen for oss. Et hopp vil koste hopperen 4-5.000 - vi prøver også å få med en ekstra hopper for å filme - slik at dere som hopper får en video med eget hopp. Dersom vi ser at logistikken faller på plass, kommer vi tilbake med full utlysningstekst og bindende påmelding i løpet av 2-3 uker. Aldersgrense 16 år og ungdom 16 - 18 må ha skriftlig samtykke fra foreldre.

Interesserte og andre tilbakemeldinger kan sendes til:

Del dette: