TV-aksjonen 2011:

Hasvik kommune på landstoppen!

Innbyggerne i Hasvik kommune har i gjennomsnitt gitt kr 165,56 pr. innbygger til TV-aksjonen 2011.
Hasvik ligger på 5. plass over de kommunene som har gitt mest i landet og er kun slått av Svalbard, Utsira, Bokn og Træna.

Takk for innsatsen til alle som har bidratt til det gode resultatet i Hasvik kommune i år også!

Det er kun en årsak til at Hasvik kommune ligger på topp år etter år – og det er det store engasjementet fra innbyggerne i kommunen. For pengene kommer ikke trillende inn på innsamlingskontoen av seg selv, heller ikke her i Hasvik.
Aksjonskafè på Breivikbotn skole
Aksjonskafè på Breivikbotn skole

Innsamlingskafeen på Breivikbotn skole:

For å avvikle innsamlingskafeen på Breivikbotn skole ble det samlet inn nærmere 200 gevinster. Gevinstene hadde et spenn fra godteri på lykkehjulet til dukke med vogge, ryggsekker hjemmestrikkede lester og votter til vinterdekk til en verdi av 6.000 kroner. Alle gevinstene er gitt av enkeltpersoner, lag-foreninger og næringslivet lokalt og i omliggende kommuner. Og damene stilte opp med 28 hjemmelagede kaker til lotteri og salg. Det kom inn kr 55.000 netto på innsamlingskafeen tre ettermiddagstimer torsdag den 20. oktober. Ca 150 personer deltok, og det var mange tomme pengbøker som vandret hjem etter kafeen. Men det var også mange premier spredt rundt omkring i bygdene, og mange fornøyde deltakere.

Honnør til næringslivet:

Næringslivet fortjener også en ekstra honnør. I tillegg til at de velvillig stiller opp med gevinster til lotteriene, gir de også store pengebeløp til innsamlingen.

Alle er med:

Jeg har fått spørsmål om hvem som står som arrangør for de ulike aktivitetene. Det er vanskelig å peke ut en enkelt organisasjon – for alle er med. Og i en liten kommune som vår er hver enkelt person med i et utall lag/foreninger. Derfor retter jeg en stor takk til dere alle som har bidratt – uansett hvilket lag dere representerer. Årets TV-aksjon er over, og vi puster lettet ut.

Planene klare for neste år:

Nå tror dere kanskje at vi sier "aldi mer" etter noen hektiske uker.

Men nei da, ikke her i Hasvik. Planene for neste års innsamling er allerede i gang. Jeg har fått klar beskjed om at dukka til neste års innsamlingskafe er kjøpt, og man er allerede i gang med å produsere dukkeklær.

Så nok en gang - tusen takk - til alle som har bidratt så Hasviksamfunnet kan støtte norsk folkehjelp sitt viktige arbeid med å rydde miner og klasebomber.

Ordfører Eva

Se flere bilder fra aksjonskafeen her:

Del dette:

Tips en venn Skriv ut